• Κήπος
  • Μπαλκόνι

Μοντέρνες ιδέες στα συστήματα σκίασης εξωτερικού χώρου!

Το μπαλκόνι και η αυλή, είναι από τα ωραιότερα μέρη ενός σπιτιού και η σωστή διαμόρφωσή τους αποτελεί το Α και το Ω, ώστε να απολαμβάνετε τις ηλιόλουστες μέρες σε ένα άνετο και σκιερό χώρο. Την αίσθηση της άνεσης στους εξωτερικούς χώρους την προσφέρουν τα κατάλληλα έπιπλα, για την σκιά όμως απαιτείται τοποθέτηση συστήματος σκίασης. Τα συστήματα σκίασης εξωτερικού χώρου, είναι η λύση που αναζητάτε ώστε να μετατρέψετε την αυλή και το μπαλκόνι, σε ένα χώρο χαλάρωσης και ηρεμίας. Το βασικό τους πλεονέκτημα, είναι ότι δημιουργούν ιδανικές συνθήκες, με αποτέλεσμα να μπορείτε να χρησιμοποιείτε το χώρο οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και για οποιαδήποτε δραστηριότητα.

Υπάρχουν πολλά είδη συστημάτων σκίασης που μπορείτε να τοποθετήσετε σε βεράντες και κήπους. Πριν προχωρήσετε στην επιλογή, θα πρέπει να εξετάσετε τις ανάγκες του χώρου σας καθώς και τον προϋπολογισμό σας. Η επιφάνεια που θέλετε να καλύψετε, οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή και η προσωπική σας αισθητική, είναι σίγουρα παράγοντες που θα επηρεάσουν την τελική σας απόφαση. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της ecoshadow.gr, ετοίμασαν μία λίστα με μοντέρνες και πρωτότυπες ιδέες στα συστήματα σκίασης εξωτερικού χώρου. Διαβάστε παρακάτω και θα εκπλαγείτε με τις επιλογές που έχετε!

Σκίαση με καλαμωτή

Οι καλαμωτές, αποτελούν εξαιρετική επένδυση στην σκίαση εξωτερικού χώρου. Λειτουργούν ως σκεπή και χαρακτηρίζονται για την αντοχή τους σε δυνατούς ανέμους και για τις μονωτικές τους ιδιότητες. Μία συμπαγής κατασκευή με καλαμωτή, αποτρέπει τις ακτίνες του ήλιου να εισχωρήσουν και δημιουργεί ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα για κάθε κήπο ή βεράντα. Στην ecoshadow.gr, μπορείτε να βρείτε οικονομικές λύσεις στις καλαμωτές και να επιλέξετε από 22 διαφορετικά είδη καλαμωτών από καλάμι, από μπαμπού, από ξύλο, από ψάθα και PVC. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της εταιρείας μας, αναλαμβάνουν την κατασκευή και τοποθέτηση καλαμωτής και την παράδοση ενός έργου υψηλής αντοχής και ποιότητας.

Ηλιόπανα

Τα ηλιόπανα ή αλλιώς δίχτυα σκίασης, είναι ένα εύκολο και οικονομικό είδος συστήματος σκίασης εξωτερικού χώρου. Ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα, είναι ότι παρέχουν έως και 90% σκίαση καθώς κατασκευάζονται από υψηλής πυκνότητας πολυαιθυλένιο (HDPE). Επιπλέον, διαθέτουν επίστρωση UV, που προστατεύει από τις ηλιακές ακτίνες και αδιάβροχη επίστρωση για να μένουν αλώβητα από τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα. Μπορούν να τοποθετηθούν ως σκεπή σε βεράντες, πάνω από πισίνες για να εμποδίζουν σκόνη και φύλλα να πέφτουν στο νερό, σε εξωτερικούς χώρους μαγαζιών εστίασης και σε ειδικές κατασκευές σε κήπους για να δημιουργήσουν ένα χώρο χαλάρωσης. Η ecoshadow.gr, διαθέτει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων σε δίχτυα σκίασης έτσι ώστε όχι μόνο να έχετε την σκιά που επιθυμείτε στο χώρο σας αλλά και το προϊόν να ταιριάζει τέλεια με την αισθητική σας.

Συνθετική Φυλλωσιά

Οι φυλλωσιές, δεν είναι το πιο διαδεδομένο σύστημα σκίασης αλλά σίγουρα είναι μία πρωτότυπη λύση που δεν θα σας απογοητεύσει. Μπορούν να καλύψουν σκεπές ή πέργκολες και να προσφέρουν αίσθηση φυσικής φυλλωσιάς, χωρίς να απαιτούν ιδιαίτερη συντήρηση. Μπορείτε να τις αξιοποιήσετε σε οποιονδήποτε εξωτερικό χώρο και να δώσετε μία μοναδική πινελιά διακόσμησης. Η Ecoshadow προσφέρει διαφορετικούς τύπους συνθετικής φυλλωσιάς από θάμνο, κισσό, πυξάρι, φωτεινιά και πλακάκι. Η διαδικασία τοποθέτησης γίνεται αρκετά γρήγορα και το κόστος είναι χαμηλό.

Στόρια

Τα στόρια έχουν την μοναδική ικανότητα να προσφέρουν πλευρική σκίαση εφόσον τοποθετηθούν και στηριχθούν σε μία από τις πλευρές της πέργκολας. Πολλές φορές οι ακτίνες του ηλίου περνούν από τα πλάγια της κατασκευής. Αυτή η κατάσταση μπορεί να γίνει πολύ ενοχλητική για όσους βρίσκονται στον χώρο αυτό. Τοποθετώντας στόρια μπορείτε να έχετε πλήρη σκίαση όλη τη μέρα. Στην ecoshadow.gr θα βρείτε στόρια από μπαμπού και από καλάμι, από συνθετικό ύφασμα, με ύφασμα HDPE, με μηχανισμό roll-up και μηχανισμό roman. Όποιο είδος κι αν τοποθετήσετε η αισθητική και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Δίχτυ Παραλλαγής

Χρησιμοποιείται ως πανί πάνω σε μεταλλικές ή ξύλινες κατασκευές, δοκάρια και πέργκολες. Το κόστος στα δίχτυα παραλλαγής είναι χαμηλό και η σκίαση που προσφέρουν είναι πολύτιμη, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Η μοντέρνα τους όψη σε συνδυασμό με την ανθεκτικότητά τους στη φθορά του χρόνου, τα καθιστούν δημοφιλή επιλογή τόσο για οικιακούς όσο και για επαγγελματικούς χώρους. Διαλέξτε την απόχρωση που ταιριάζει στον εξωτερικό σας χώρο και αφήστε τους τεχνικούς της ecoshadow να κάνουν την τοποθέτηση.

Τώρα που γνωρίζετε τις επιλογές που έχετε στα συστήματα σκίασης εξωτερικού χώρου και τα πλεονεκτήματα του κάθε είδους, μπορείτε να περιηγηθείτε στην ecoshadow.gr για να βρείτε το προϊόν που ταιριάζει στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, θα αναλάβουν την επαγγελματική κατασκευή και τοποθέτηση του συστήματος σκίασης εξωτερικού χώρου, άμεσα και οικονομικά!

Επαγγελματικές λύσεις για σκίαση εξωτερικών χώρων

Τα συστήματα σκίασης εξωτερικού χώρου, έχουν γίνει απαραίτητα για επαγγελματικούς χώρους που εκμεταλλεύονται την αυλή ή τον κήπο, όπως είναι τα καταστήματα εστίασης, οι καφετέριες, οι παιδότοποι κ.α.

Εξοπλισμός για παραλίες και beach bars: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Ετοιμάζεστε να ανοίξετε beach bar και νομίζετε ότι μία όμορφη τοποθεσία κι ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα αρκεί; Μπορεί αυτά τα στοιχεία να είναι πολύ σημαντικά ως ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της επιχείρησης, όμως εάν δεν έχετε τον απαιτούμενο εξοπλισμό για να προσφέρετε άνεση στους πελάτες, το ενδεχόμενο να προτιμήσουν πάλι το beach bar σας, είναι απίθανο.

Χαρακτηριστικά Εμποτισμένης Ξυλείας & Εμποτισμένων Προϊόντων Κήπου

Με αφορμή τις ερωτήσεις που λαμβάνουμε κατά την επικοινωνία μας με πελάτες και ενδιαφερόμενους γύρω από τις ιδιότητες της εμποτισμένης ξυλείας αλλά...

Προτάσεις Περίφραξης Κήπου: Φυσικά Υλικά VS Συνθετικά Υλικά

Ο ρόλος που διαδραματίζει η περίφραξη σε έναν εξωτερικό χώρο είναι διττός. Πρώτα απ’όλα, ο κύριος και βασικότερος λόγος είναι η παροχή ασφάλειας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι μόνο αυτό.

Γιατί να τοποθετήσετε ξύλινη πέργκολα στον κήπο σας;

Η ξύλινη πέργκολα, έχει συνδυαστεί με τις έννοιες αισθητική και αντοχή και χρησιμοποιείται κυρίως ως σύστημα σκίασης εξωτερικού χώρου για βεράντες και κήπους.

5+1 Συμβουλές για να διατηρήσετε σε άριστη κατάσταση τοσυνθετικό σας χλοοτάπητα

Αν σκέπτεστε να τοποθετήσετε στο δάπεδο των εξωτερικών χώρων σας συνθετικό χλοοτάπητα, θα απολαύσετε σίγουρα εκτός από την ομορφία του, τα οφέλη...