• Επαγγελματικός Εξοπλισμός

Επαγγελματικές λύσεις για σκίαση εξωτερικών χώρων

Τα συστήματα σκίασης εξωτερικού χώρου, έχουν γίνει απαραίτητα για επαγγελματικούς χώρους που εκμεταλλεύονται την αυλή ή τον κήπο, όπως είναι τα καταστήματα εστίασης, οι καφετέριες, οι παιδότοποι κ.α. Ειδικά, στην χώρα μας που ο ήλιος μας τιμά με την παρουσία του πολύ τακτικά, η τοποθέτηση μιας εφαρμογής σκίασης, είναι η ιδανική λύση ώστε να δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για να κάθονται οι πελάτες και να απολαμβάνουν ανενόχλητοι στιγμές χαλάρωσης και ανεμελιάς.

Η επιλογή του κατάλληλου συστήματος σκίασης εξωτερικού χώρου δεν πρέπει να γίνει βιαστικά. Υπάρχουν πολλά προϊόντα σκίασης στην αγορά, που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες ενός καταστήματος. Το θέμα είναι, το είδος σκίασης που θα επιλέξετε, να συνδυάζει υψηλή ποιότητα και λειτουργικότητα με χαμηλό κόστος. Πριν προχωρήσετε σε μία γρήγορη τοποθέτηση, βρείτε παρακάτω δοκιμασμένες επαγγελματικές λύσεις για σκίαση εξωτερικών χώρων που θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα!

Πέργκολες

Οι πέργκολες είναι από τις πιο δημοφιλείς λύσεις στον τομέα των συστημάτων σκίασης εξωτερικών χώρων. Αποτελούν γερές κατασκευές που μπορούν να καλύψουν μικρούς και μεγάλους εξωτερικούς χώρους και να δημιουργήσουν ιδανική σκιά και δροσιά για τους καλοκαιρινούς μήνες. Τοποθετήστε στην σκεπή τους πανί σκίασης ή καλαμωτή κι αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε τες ως βάση για αναρριχώμενα φυτά. Μπορείτε ακόμη, να επιλέξετε ξύλινη πέργκολα, η οποία εγγυάται αντοχή και αισθητική λόγω του ξύλου. Στην ecoshadow.gr, μπορείτε να φτιάξετε ειδικές κατασκευές πέργκολας, με βάση τις ανάγκες του καταστήματός σας και να τις συνδυάσετε με πρωτότυπα προϊόντα σκίασης, όπως είναι οι συνθετικές φυλλωσιές, πλεκτό κοκοφοίνικα και δίχτυα παραλλαγής.

Υφασμάτινες ομπρέλες

Είναι οικονομικές και μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιονδήποτε χώρο. Υπάρχουν μικρότερες σε μέγεθος και μεγαλύτερες. Οι υφασμάτινες ομπρέλες χρησιμοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους καταστημάτων για σκίαση αλλά και σε beach bars τους καλοκαιρινούς μήνες. Επιλέγοντας ομπρέλες με μεγάλη αντοχή και στιβαρότητα, μπορείτε να δημιουργήσετε ιδανική ατμόσφαιρα για τους πελάτες σας. Το θετικό στο συγκεκριμένο προϊόν σκίασης, είναι ότι μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε μέρος κι ακόμη κι αν θελήσετε να αλλάξετε την διακόσμηση του χώρου σας, μπορείτε εύκολα να τις μεταφέρετε και να τις τοποθετήσετε στο σημείο που θέλετε. Στην ecoshadow.gr μπορείτε να βρείτε πτυσσόμενες, σταθερές και ανοιγοκλεινόμενες ομπρέλες που θα εξυπηρετήσουν απόλυτα τις ανάγκες του επαγγελματικού σας χώρου.

Καφασωτά για σκίαση

Πολλοί θεωρούν ότι τα καφασωτά χρησιμοποιούνται μόνο για περίφραξη όμως κάνουν λάθος. Τα καφασωτά μπορούν να προσφέρουν σκίαση σε ένα χώρο, εάν τοποθετηθούν σωστά και συνδυαστούν με μία φυλλωσιά. Τα τελευταία χρόνια, τα έχουμε δει να χρησιμοποιούνται σε καταστήματα που διαθέτουν ταράτσες ή βρίσκονται σε ορόφους κτιρίων, ώστε να περιφράσσουν τον χώρο και παράλληλα να μην επιτρέπουν στις ισχυρές ακτίνες του ήλιου να ενοχλούν τους πελάτες. Αυτό το διττό όφελος των καφασωτών, το επωφελούνται και οι ιδιοκτήτες παιδότοπων που εκμεταλλεύονται τον εξωτερικό χώρο για τις δραστηριότητες των παιδιών. Με την τοποθέτηση των καφασωτών, οριοθετούν τον χώρο και τον ασφαλίζουν ώστε να μην κινδυνεύσουν τα παιδιά και παράλληλα τον διακοσμούν με πολύχρωμα λουλούδια για να κάνουν πιο ευχάριστη την ατμόσφαιρα.

Ηλιόπανα & Δίχτυα Σκίασης

Μπορείτε να τα βρείτε στην απόχρωση και το μέγεθος που σας αρέσει και να τα στερεώσετε σε ειδικές δοκούς και κολώνες που ήδη έχετε στον εξωτερικό χώρο. Είναι ιδανικά για χώρους εκδηλώσεων αφού διαθέτουν το πλεονέκτημα της αντοχής απέναντι σε δυνατό αέρα, είναι αδιάβροχα και μπορεί να επιλέξετε την ειδική κατηγορία ηλιόπανων, τα δίχτυα σκίασης, τα οποία έχουν υψηλής πυκνότητας πολυαιθυλένιο, σκιά μέχρι 90% και επίστρωση UV για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Εάν θέλετε μία επαγγελματική τοποθέτηση, επιλέξτε το εξειδικευμένο συνεργείο της ecoshadow για να έχετε ιδανικό τέντωμα του πανιού και να κάνετε μία επένδυση για τον εξωτερικό χώρου της επιχείρησής σας.

Ελπίζουμε ότι διαβάζοντας για τα παραπάνω συστήματα σκίασης να αντιληφθήκατε ότι έχετε πολλές επιλογές, όποιες κι αν είναι οι ανάγκες του εξωτερικού σας χώρου. Η περιποίησή του ώστε να τον εκμεταλλευτείτε επαγγελματικά, είναι απαραίτητη. Με την επιλογή και τοποθέτηση του κατάλληλου συστήματος σκίασης εξωτερικού χώρου, θα αποκτήσει η επιχείρησή σας ένα ανταγωνιστικό “ατού” έναντι των άλλων καταστημάτων.

Στην ecoshadow.gr, θα βρείτε αμέτρητα είδη συστημάτων σκίασης εξωτερικού χώρου για να δημιουργήσετε απεριόριστη σκιά και να την απολαμβάνετε όλο τον χρόνο. Το συνεργείο της εταιρείας ecoshadow.gr, μπορεί να επισκεφθεί τον χώρο σας και να σας προτείνει το προϊόν που όχι μόνο θα χαρίσει σκίαση και δροσιά στον χώρο αλλά παράλληλα θα αναδείξει την διακόσμησή του!

Γιατί να επιλέξετε συνθετικό γκαζόν για τον κήπο σας;

Η επιλογή ανάμεσα σε συνθετικό γκαζόν και φυσικό, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ενώ παλαιότερα, το φυσικό γκαζόν υπερτερούσε από το συνθετικό, στα χαρακτηριστικά και την όψη, τα σημερινά προϊόντα συνθετικού χλοοτάπητα αποτελούν τέλεια απομίμηση φυσικού γκαζόν, γεγονός που καθιστά δύσκολη την τελική επιλογή.

Μοντέρνες ιδέες στα συστήματα σκίασης εξωτερικού χώρου!

Το μπαλκόνι και η αυλή, είναι από τα ωραιότερα μέρη ενός σπιτιού και η σωστή διαμόρφωσή τους αποτελεί το Α και το Ω, ώστε να απολαμβάνετε τις ηλιόλουστες μέρες σε ένα άνετο και σκιερό χώρο. Την αίσθηση της άνεσης στους εξωτερικούς χώρους την προσφέρουν τα κατάλληλα έπιπλα, για την σκιά όμως απαιτείται τοποθέτηση συστήματος σκίασης.

Γιατί να τοποθετήσετε ξύλινη πέργκολα στον κήπο σας;

Η ξύλινη πέργκολα, έχει συνδυαστεί με τις έννοιες αισθητική και αντοχή και χρησιμοποιείται κυρίως ως σύστημα σκίασης εξωτερικού χώρου για βεράντες και κήπους.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα πατώματα deck!

Η ανάπλαση του εξωτερικού χώρου της οικίας ή της επιχείρησής σας, δε μπορεί παρά να γίνει με την τοποθέτηση δαπέδου εξωτερικού χώρου και συγκεκριμένα πατώματος deck.

Προτάσεις Περίφραξης Κήπου: Φυσικά Υλικά VS Συνθετικά Υλικά

Ο ρόλος που διαδραματίζει η περίφραξη σε έναν εξωτερικό χώρο είναι διττός. Πρώτα απ’όλα, ο κύριος και βασικότερος λόγος είναι η παροχή ασφάλειας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι μόνο αυτό.

Εντυπωσιακές λύσεις σκίασης με περιορισμένο budget για επαγγελματικούς χώρους

Θα λέγαμε ότι βρισκόμαστε στην πλεονεκτική θέση του να κατοικούμε σε μία χώρα, στην οποία ο ήλιος είναι διάχυτος το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου. Πόσο μάλλον κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν κάνουν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους οι υψηλές θερμοκρασίες και η ζέστη πλέον κατακλύζει σύσσωμη την ατμόσφαιρα.