• Επαγγελματικός Εξοπλισμός

Εξοπλισμός για παραλίες και beach bars: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Ετοιμάζεστε να ανοίξετε beach bar και νομίζετε ότι μία όμορφη τοποθεσία κι ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα αρκεί; Μπορεί αυτά τα στοιχεία να είναι πολύ σημαντικά ως ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της επιχείρησης, όμως εάν δεν έχετε τον απαιτούμενο εξοπλισμό για να προσφέρετε άνεση στους πελάτες, το ενδεχόμενο να προτιμήσουν πάλι το beach bar σας, είναι απίθανο. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τον χώρο του beach bar αλλά και τον χώρο της παραλίας καθ’όλη τη διάρκεια της μέρας και να δημιουργήσετε ένα σκηνικό χαλάρωσης ή και πάρτι, επιλέγοντας τον σωστό εξοπλισμό και την κατάλληλη διακόσμηση.

Γνωρίζοντας ότι ο εξοπλισμός ενός beach bar δεν είναι εύκολη υπόθεση, συλλέξαμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα είδη οργάνωσης παραλίας που θα χρειαστείτε, ώστε να προσφέρετε στους πελάτες σας άνεση και ξεγνοιασιά. Δείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να εξοπλίσετε κατάλληλα το beach bar και την παραλία!

Τοποθετήστε διάδρομο παραλίας.

Όσο όμορφη κι αν είναι η αίσθηση να περπατάς στην αμμουδιά, κανείς δε βρίσκει ευχάριστο να περπατά μέρα μεσημέρι στην καυτή άμμο. Ο διάδρομος παραλίας, είναι απαραίτητος για να μπορούν οι πελάτες να μεταφέρονται από το beach bar στη παραλία χωρίς να καίγονται τα πόδια τους. Παράλληλα, με την τοποθέτησή του θα προσθέσει μία ρομαντική πινελιά στο beach bar, ειδικά αν είναι ξύλινος. Πέρα από την ευχαρίστηση των πελατών, ένας διάδρομος παραλίας εξυπηρετεί και όσους εργάζονται στο beach bar, πώς; Κάθε φορά που πρέπει να μεταφέρουν τις παραγγελίες από το bar στη παραλία ή όταν θέλουν να μετακινήσουν και να μεταφέρουν έπιπλα, ο διάδρομος τους διευκολύνει αφού είναι σταθερός και δεν απαιτεί επιπλέον προσπάθεια, όσον αφορά το περπάτημα. Σε αντίθεση με την άμμο, που κάνει το περπάτημα πολύ κουραστικό.

Εξοπλιστείτε με είδη οργάνωσης παραλίας.

Κι όταν αναφερόμαστε στα είδη οργάνωσης παραλίας, δεν εννοούμε μόνο τα έπιπλα. Για να είστε έτοιμοι να ικανοποιήσετε τις ανάγκες των πελατών σας, πρέπει οπωσδήποτε να εξοπλιστείτε με κάδους απορριμμάτων, καμπίνες παραλίες αλλά και με συστήματα σκίασης. Τα συγκεκριμένα είδη είναι απαραίτητο να υπάρχουν σε beach bars, ώστε να μπορούν οι πελάτες να αλλάξουν ρούχα, να πετούν τα απορρίμματα τους για να διατηρείται ο χώρος καθαρός, να προστατεύονται από τις επικίνδυνες ακτίνες του ήλιου αλλά και τους δυνατούς ανέμους. Στην ecoshadow.gr, μπορείτε να βρείτε κιόσκια από μέταλλο, αλλά και κατασκευές με πέργκολες για τη παραλία, που διακρίνονται για την αντοχή και την αισθητική τους. Για να ξεχωρίσετε από τις υπόλοιπες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον ίδιο κλάδο, συνδυάστε τις ξύλινες πέργκολες με ψάθινες ομπρέλες. Οι ψάθινες ομπρέλες παραλίας, είναι μία όμορφη επιλογή για κάθε παραλία και προσφέρουν ιδανική σκίαση. Με τα κατάλληλα έπιπλα, το beach bar, θα γίνει πόλος έλξης πολλών πελατών.

Επιλέξτε μοντέρνα και άνετα έπιπλα.

Τα έπιπλα παραλίας είναι εκείνα που θα απογειώσουν ή θα χαντακώσουν το beach bar. Όσο μοντέρνα και στυλάτα να είναι τα πουφ και τα κρεβάτια παραλίας που θα επιλέξετε, εάν δεν είναι άνετα οι πελάτες θα αποχωρήσουν γρήγορα. Πρέπει τα έπιπλα να έχουν χαρακτήρα και παράλληλα να κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους! Κινηθείτε σε μίνιμαλ αποχρώσεις και επιλέξτε ποικιλία επίπλων ώστε όταν κάποιος τα αντικρίζει να αισθανθεί ότι μπορεί να μείνει για ώρες στην επιχείρησή σας. Η ecoshadow, έχοντας εξοπλίσει χιλιάδες beach bar, έχει πλέον καταλήξει σε ποιοτικά υλικά που θα αποτελέσουν επένδυση για το μαγαζί. Τα πουφ σκαμπό και οι πουφ πολυθρόνες, οι ξύλινες ξαπλώστρες, τα κρεβάτια και οι καναπέδες παραλίας, είναι μόνο μερικά είδη επίπλων που μπορείτε να επιλέξετε. Συνδυάστε τα με άνετα αδιάβροχα πανιά καρέκλας και θα έχετε ένα μοναδικό αποτέλεσμα που θα κάνει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες, μόνιμους θαμώνες του beach bar σας.

Συμβουλές για το τέλος!

Ο εξοπλισμός του beach bar, εφόσον ακολουθήσετε τις παραπάνω συμβουλές, μπορεί να γίνει εύκολα και το τελικό κόστος να μην ξεπεράσει τον προϋπολογισμό σας. Το σημαντικό είναι ότι κι αν επιλέξετε να το επιλέξετε με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες του κοινού που θα εξυπηρετήσετε. Για να αποκτήσετε μόνιμους πελάτες, πρέπει να εκμεταλλευτείτε την πρώτη τους επίσκεψη και να τους προσφέρετε μία αξέχαστη εμπειρία. Δώστε στο beach bar και τη παραλία ένα μοναδικό χαρακτήρα και φροντίστε τα έπιπλα και τα είδη οργάνωσης ώστε να είναι πάντα καθαρά και λειτουργικά. Φροντίστε να αποκτήσετε έναν μόνιμο συνεργάτη όπως είναι η ecoshadow.gr για να έχετε συνέχεια νέες επιλογές εξοπλισμού της επιχείρησής σας, με προϊόντα υψηλής ποιότητας!

Μοντέρνες ιδέες στα συστήματα σκίασης εξωτερικού χώρου!

Το μπαλκόνι και η αυλή, είναι από τα ωραιότερα μέρη ενός σπιτιού και η σωστή διαμόρφωσή τους αποτελεί το Α και το Ω, ώστε να απολαμβάνετε τις ηλιόλουστες μέρες σε ένα άνετο και σκιερό χώρο. Την αίσθηση της άνεσης στους εξωτερικούς χώρους την προσφέρουν τα κατάλληλα έπιπλα, για την σκιά όμως απαιτείται τοποθέτηση συστήματος σκίασης.

Περίφραξη σπιτιού: Ποιο είδος να επιλέξετε;

Σκέφτεστε να τοποθετήσετε περίφραξη στο σπίτι σας; Οι περιφράξεις, ολοένα και κερδίζουν έδαφος ως ένα ισχυρό μέτρο ασφαλείας απέναντι σε επίδοξους διαρρήκτες.

Επαγγελματικές λύσεις για σκίαση εξωτερικών χώρων

Τα συστήματα σκίασης εξωτερικού χώρου, έχουν γίνει απαραίτητα για επαγγελματικούς χώρους που εκμεταλλεύονται την αυλή ή τον κήπο, όπως είναι τα καταστήματα εστίασης, οι καφετέριες, οι παιδότοποι κ.α.

Πώς να διακοσμήσετε τον κήπο σας με ξύλινες κατασκευές;

Ψάχνετε πρωτότυπες ιδέες για να διακοσμήσετε τον κήπο σας; Οι ξύλινες κατασκευές, αποτελούν διαχρονική επιλογή στην διακόσμηση κήπου και ο λόγος είναι ότι το ξύλο γοητεύει τους πάντες με την αντοχή και την αισθητική του, ενώ παράλληλα μπορεί να αποτελέσει την καλύτερη πρώτη ύλη όλα σας τα δημιουργήματα.

Εντυπωσιακές λύσεις σκίασης με περιορισμένο budget για επαγγελματικούς χώρους

Θα λέγαμε ότι βρισκόμαστε στην πλεονεκτική θέση του να κατοικούμε σε μία χώρα, στην οποία ο ήλιος είναι διάχυτος το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου. Πόσο μάλλον κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν κάνουν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους οι υψηλές θερμοκρασίες και η ζέστη πλέον κατακλύζει σύσσωμη την ατμόσφαιρα.

Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον στη χρήση του μπαμπού για κατασκευή και...

Σκέφτεστε να σπάσετε τη μονοτονία στο χώρο εργασίας σας και να του χαρίσετε μια εξωτική χροιά με μπόλικη χαλαρότητα και ανεμελιά; Τότε αν μη τι άλλο δεν πρέπει να παραλείψετε να χρησιμοποιήσετε ένα υλικό του οποίου η δημοτικότητα ανεβαίνει χρόνο με το χρόνο. Ποιο είναι; Μα, θέλει και ρώτημα; Μιλάμε ασφαλώς για το μπαμπού!