/ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


ΠΡΟΪΟΝΤΑ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η “ECOSHADOW” παράγει, κατασκευάζει και εισάγει εκατοντάδες προϊόντα για τον εξοπλισμό εξωτερικών χώρων, και παράλληλα το εμπορικό τμήμα της εταιρείας πλαισιώνεται και από μια σειρά υπηρεσιών συμβουλευτικών και τεχνικών, προκειμένου να μπορούμε να αναλάβουμε ένα έργο από την αρχική ιδέα ως την πλήρη υλοποίησή του.

Σε επίπεδο εμπορικής δραστηριότητας, η εταιρεία καλύπτει τους ακόλουθους τομείς:

    ΠΑΡΑΛΙΑ – ΚΑΜΠΙΝΓΚ / Ειδικότερα: Ομπρέλες ψάθινες & υφασμάτινες, τροπικά υλικά, ξαπλώστρες ξύλινες και αλουμινίου, ξυλοκατασκευές παραλίας, καρέκλες και αξεσουάρ κάμπινγκ κ.ά.


    ΚΗΠΟΣ – ΒΕΡΑΝΤΑ / Ειδικότερα: Καλαμωτές για σκίαση και περίφραξη, διακοσμητικές φυλλωσιές, πανιά πολυαιθυλενίου ή στρατιωτικού τύπου, ιστούς μπαμπού και καλάμια φυτωρίου, συνθετικούς χλοοτάπητες και υλικά εδαφοκάλυψης, ρολοκουρτίνες μπαμπού κ.ά.


    ΕΜΠΟΤΙΣΜΕΝΗ ΞΥΛΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ / Ειδικότερα: ξυλεία κεντρικής και βόρειας Ευρώπης, αυστηρά από πιστοποιημένα εργοστάσια (FSC) με εμποτισμό κλάσης ΙΙΙ & ΙV για τη διασφάλιση ποιοτικών ξυλοκατασκευών με εγγύηση τουλάχιστον 10 χρόνια. Δοκοί, τάβλες, σανίδες deck, κορμοί τόρνου αλλά και πελεκητοί, καθώς και δεκάδες έτοιμα στοιχεία όπως φράχτες, δικτυώματα, ζαρντινιέρες, κάγκελα, σπιτάκια κήπου κ.ά.


    ΕΠΙΠΛΑ – ΨΑΘΙΝΑ ΕΙΔΗ / Ειδικότερα: Μεταλλικά και ψάθινα μικρέπιπλα, έπιπλα κήπου και βεράντας, είδη παιδικής χαράς και αιώρες, χειροποίητα βέργινα φωτιστικά, σιντριβάνια με μοτέρ, οικολογικά τζάκια κ.ά.

Σε τεχνικό και συμβουλευτικό επίπεδο, είτε μιλάμε για τη διαμόρφωση ενός ιδιωτικού χώρου (κήπος – μπαλκόνι – βεράντα), είτε για τον εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, beach bars, επαγγελματικά πάρκινγκ, roof gardens κ.λ.π.), θα βρείτε έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, καθώς και επιλεγμένους συνεργάτες για τις παρακάτω υπηρεσίες:

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ – ΠΡΟΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΕΙΣ  Είτε από το προσωπικό της εταιρείας στον χώρο μας, τηλεφωνικά ή και με επίσκεψη στον χώρο σας, είτε από συνεργαζόμενο διακοσμητή ή / και μηχανικό.


    ΞΥΛΙΝΕΣ ΠΕΡΓΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ  Καθώς και επιτόπιες συναρμολογήσεις σε οικίσκους, ξύλινα μπαρ, αλλαξιέρες παραλίας κ.λ.π.


    ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΙΔΙΑ ΜΕΣΑ  Μονταρίσματα και τοποθετήσεις για όλη την Αττική και πανελλαδικά κατόπιν συνεννόησης.


    ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ όπου μπορεί να βρει κανείς όλα μας τα προϊόντα. Μέσω των επιλεγμένων συνεργατών μας, παραδίδουμε στις μεταφορικές Αθηνών σε ταχύτατους χρόνους, ακόμα και την αμέσως επόμενη εργάσιμη από την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Στην “ECOSHADOW”, παίρνουμε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση βλέποντας τα προϊόντα μας να εξοπλίζουν και να στολίζουν επαγγελματικούς χώρους υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων. Σε εμάς, θα βρίσκετε πάντα και τα προϊόντα και τους ανθρώπους που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε μαζί μας κάθε νέο μικρό ή μεγάλο βήμα ανανέωσης των εξωτερικών χώρων της επιχείρησής σας, με σεβασμό στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Δείτε πρώτοι τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας
ΕΓΓΡΑΦΗ
Created by Dual Logicom