/ Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Καλώς ορίσατε στη σελίδα της ECOSHADOW.

Η ECOSHADOW διακρίνεται ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα στους τομείς της εισαγωγής, κατασκευής και εμπορίας προϊόντων για διακοσμήσεις και κατασκευές εξωτερικών χώρων.

Με συνεχές και αμείωτο ενδιαφέρον, παρακολουθούμε όλες τις διεθνείς τάσεις, και πραγματοποιούμε συνεργασίες με πιστοποιημένα εργοστάσια και παραγωγούς για όσα προϊόντα δεν είναι δικής μας παραγωγής ή κατασκευής.

Στην ECOSHADOW, η διαρκώς ανοδική μας πορεία στηρίζεται σε 4 βασικούς άξονες:


•    ΠΟΙΟΤΗΤΑ – Στην Ecoshadow είμαστε περήφανοι γιατί δεν θα βρείτε κάτι που δεν θα χρησιμοποιούσαμε και οι ίδιοι στα σπίτια μας. Ως μία κατά βάση οικογενειακή επιχείρηση της οποίας οι αρχές και οι αξίες πάνε πίσω 2 γενιές, δίνουμε τεράστια έμφαση στην προσεκτική επιλογή τόσο των υλικών / προϊόντων που ενσωματώνονται στην γκάμα μας, όσο και στην εδραίωση συνεργασιών με κορυφαία εργοστάσια σε όλη την υφήλιο.

•    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ – Η πλειοψηφία των προϊόντων μας κατασκευάζεται είτε από φυσικές πρώτες ύλες, είτε από πλήρως ανακυκλώσιμα υλικά. Όλη η ξυλεία που εισάγουμε, παράγεται από ανανεώσιμες δασικές εκτάσεις και εμποτίζεται υπό πίεση με την οικολογική, 100% ασφαλή ουσία Tanalith. Η οικολογική συνείδηση που έχουμε αναπτύξει  ως εταιρεία, επεκτείνεται όμως και στις δράσεις της καθημερινής μας λειτουργίας και οργάνωσης, με μόνιμη ανακύκλωση χαρτιού και πλαστικού σε όλες μας τις εγκαταστάσεις, αλλά και στη φροντίδα ανακύκλωσης όλων των συσκευών και μηχανημάτων των γραφείων μας.

•    ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ – Είμαστε οπαδοί  της προσωπικής και εξατομικευμένης εξυπηρέτησης και για εμάς κάθε νέα παραγγελία –ανεξαρτήτως μεγέθους– είναι μια νέα πρόκληση που αξίζει όλη την προσοχή, την εμπειρία και το μεράκι μας. Έχουμε αναπτύξει ένα ταχύτατο σύστημα διαχείρισης και διεκπεραίωσης, βασιζόμενο σε ίδια μέσα αποθήκευσης και διανομής, που μας επιτρέπει την παράδοση ακόμα και την αμέσως επόμενη εργάσιμη από την επιβεβαίωση μιας ληφθείσας παραγγελίας.

•    ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ – Αντίστοιχης σημασίας είναι και το γεγονός ότι η διαθεσιμότητα των προϊόντων μας είναι διαρκής, με πραγματικό στοκ για το σύνολο της γκάμας μας. Είτε μιλάμε για ένα ιδιωτικό project μιας διακόσμησης βεράντας, είτε για ένα επαγγελματικό project σχεδιασμού και εξοπλισμού μιας ολόκληρης ξενοδοχειακής μονάδας, διαθέτουμε όλο το χρόνο σημαντικά αποθέματα σε εκατοντάδες κωδικούς προϊόντων. Διενεργούμε παραλαβές καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, φροντίζοντας ώστε να μπορείτε να βρίσκετε σε εμάς ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, για κάθε κατασκευή και διακόσμηση εξωτερικών χώρων.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ είναι να αξιοποιούμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας ώστε να σας προσφέρουμε προϊόντα ποιότητας και υψηλής αισθητικής, καθώς και ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε κάθε εφαρμογή,  ανεξαρτήτως μεγέθους και προϋπολογισμού.

ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ είναι να αποτελέσουμε αξιόπιστο προμηθευτή  και στρατηγικό συνεργάτη κάθε επαγγελματία που επενδύει συστηματικά στην ανάπτυξη της επιχείρησής του, μέσα από επιλογές ποιοτικών προϊόντων και μακροχρόνιων, ουσιαστικών συνεργασιών.

Δείτε πρώτοι τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας
ΕΓΓΡΑΦΗ
Created by Dual Logicom