/ Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής παραγγελιών:


Οι παραγγελίες παραδίδονται σε διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών από την εξόφληση της παραγγελίας για προϊόντα ετοιμοπαράδοτα ή αναλόγως συμφωνίας για ειδικές παραγγελίες. Οι τρόποι αποστολών είναι οι ακόλουθοι:

• Παραλαβή από την έδρα της εταιρείας, Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 114, 172 36 - Αγ.Δημήτριος (Στάση Μετρό Δάφνης).

• Παραλαβή από την κεντρική αποθήκη της εταιρείας, 21ο χλμ. Λεωφ.Λαυρίου 44, Θέση Καρελλά, Κορωπί, 19400.

• Αποστολή πανελλαδικά μέσω πρακτορείου μεταφορών επιλογής παραλήπτη. Η αποστολή μέχρι τη μεταφορική γίνεται ΔΩΡΕΑΝ και ο παραλήπτης καλύπτει το κόστος φορτωτικής του πρακτορείου.

• Αποστολή μέσω εταιρίας courier, μόνο με κούριερ επιλογής παραλήπτη και χρέωση μεταφορικών στον παραλήπτη (προτείνεται μόνο για προϊόντα μικρού όγκου).

• Παραδόσεις παραγγελιών εντός Νομού Αττικής γίνονται με ίδια μέσα και υπάρχει χρέωση μεταφορικών βάσει γεωγραφικών ζωνών. Οι παραδόσεις γίνονται επί πεζοδρομίου και η παράδοση σε όροφο γίνεται κατόπιν συμφωνίας, με επιπλέον άτομο και με αντίστοιχη αναπροσαρμογή της χρέωσης. Για παραγγελίες άνω των 300€ η μεταφορά εντός Αττικής είναι ΔΩΡΕΑΝ με όριο Κηφισιά (Βόρεια), Χαϊδάρι (Δυτικά), Βάρη (Νότια) και Σπάτα (Ανατολικά).


• Για αποστολή στην Κύπρο : με συνεργαζόμενη εταιρεία logistics ή και με εταιρεία επιλογής παραλήπτη. Το κόστος μεταβάλλεται ανάλογα με τον προορισμό και τα ογκομετρικά της παραγγελίας.

 

Υπαναχώρηση/ Ακύρωση /Επιστροφή Παραγγελίας:

 

Ο αγοραστής σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4 παρ.10 του Ν.2251/1994, διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ανά πάσα στιγμή ολόκληρη ή και μέρος της παραγγελίας του χωρίς καμία χρέωση αν και εφόσον η παραγγελία του δεν έχει αποσταλεί. Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει αποσταλεί, μπορεί να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα από τη σύμβαση πώλησης του προϊόντος εντός αποκλειστικής προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή του προϊόντος, επιστρέφοντας με δικά του έξοδα το προϊόν, στην αρχική του κατάσταση (άθικτο, αμεταχείριστο και χωρίς να έχει αλλοιωθεί η αρχική του συσκευασία), συνοδευόμενο από το αντίστοιχο παραστατικό πώλησης.

 

Επιστροφές Προϊόντων είναι αποδεκτές εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την έκδοση παραστατικού, όταν ισχύουν οι παρακάτω προϋποθέσεις:

1. Έχει ενημερωθεί άμεσα, κατά την παραλαβή του προϊόντος, συνεργάτης μας τηλεφωνικά.

2. Η συσκευασία του προϊόντος είναι άθικτη και δεν έχει παραβιαστεί.

3. Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί.

Σε κάθε περίπτωση, η συνεννόηση με συνεργάτη μας είναι απαραίτητη ώστε να σας κατευθύνει για τη διαδικασία που ακολουθείται.

Δείτε πρώτοι τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας
ΕΓΓΡΑΦΗ
Created by Dual Logicom