/ Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής παραγγελιών:

Οι παραγγελίες  παραδίδονται σε διάστημα 1-3 εργάσιμες ημέρες από την εξόφληση της παραγγελίας για προϊόντα ετοιμοπαράδοτα ή αναλόγως συμφωνίας για ειδικές παραγγελίες. Οι τρόποι αποστολών είναι οι ακόλουθοι:

  • Παραλαβή από την εδρα της εταιρείας, Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 114, 172 36 - Αγ.Δημήτριος (Στάση Μετρό Δάφνης).

  • Παραλαβή από το υποκατάστημα της εταιρείας, 9ο χλμ. Μεγάρων  - Αλεποχωρίου, 191 00 - Μέγαρα.
  • Παραλαβή μέσω πρακτορείου μεταφορών (το κόστος της φορτωτικής καλύπτεται από τον πελάτη γι αυτό καλό είναι να το έχετε προσυμφωνήσει με το πρακτορείο της επιλογής σας).
  • Παραλαβή μέσω εταιρείας courier (προτείνεται μόνο για προϊόντα μικρού όγκου και το κόστος της αποστολής καλύπτεται από τον πελάτη).
  • Παράδοση από την εταιρεία στον πελάτη – μόνο για παραγγελίες Αθηνάς και με χιλιομετρική σε όλες τις παραγγελίες. Τα όρια παράδοσης από την εταιρεία είναι: Βόρεια μέχρι τη Μεταμόρφωση, Νότια μέχρι τη Βάρη, Δυτικά μέχρι τα Μέγαρα και Ανατολικά μέχρι Γέρακα.

 

Υπαναχώρηση/ Ακύρωση /Επιστροφή Παραγγελίας:

 

Ο αγοραστής σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4παρ.10 του Ν.2251/1994 διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ανά πάσα στιγμή ολόκληρη ή και μέρος της παραγγελίας του χωρίς καμία χρέωση αν και εφόσον η παραγγελία του δεν έχει αποσταλεί. Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει αποσταλεί μπορεί να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα από τη σύμβαση πώλησης του προϊόντος εντός αποκλειστικής προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή του προϊόντος, επιστρέφοντας με δικά του έξοδα το προϊόν, στην αρχική του κατάσταση (άθικτο, αμεταχείριστο και χωρίς να έχει αλλοιωθεί η αρχική του συσκευασία), συνοδευόμενο από το αντίστοιχο παραστατικό πώλησης.

 

Επιστροφές Προϊόντων είναι αποδεκτές εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την έκδοση παραστατικου, όταν ισχύουν οι παρακάτω προϋποθέσεις :

1. Έχει ενημερωθεί άμεσα κατά τη παραλαβή του Προϊόντος Συνεργάτης μας τηλεφωνικά.

2. Η συσκευασία του Προϊόντων είναι άθικτη και δεν έχει παραβιαστεί.

3. Το Προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί.

Σε κάθε περίπτωση η συνεννόηση με Συνεργάτη μας είναι απαραίτητη ώστε να σας κατευθύνει για την διαδικασία που ακολουθείται.

Δείτε πρώτοι τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας
ΕΓΓΡΑΦΗ
Created by Dual Logicom