/ Τρόποι Αποστολής

Παράδοση με δωρεάν μεταφορικά εντός Αττικής για παραγγελίες άνω των 100,00€. Η δωρεάν παροχή ισχύει για τα κάτωθι γεωγραφικά όρια

Δυτικά: Ελευσίνα - Μάνδρα

Ανατολικά: Μαρκόπουλο

Βόρεια: Κηφισιά

Νότια: Βάρκιζα

Για παραγγελίες εκτός Αττικής καλέστε να ενημερωθείτε για δυνατότητες παράδοσης με κάποιο εκπρόσωπο της εταιρείας.

Τρόποι Αποστολής παραγγελιών:

Οι παραγγελίες παραδίδονται σε διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών από την εξόφληση της παραγγελίας για προϊόντα ετοιμοπαράδοτα ή αναλόγως συμφωνίας για ειδικές παραγγελίες. Οι τρόποι αποστολών είναι οι ακόλουθοι:

  • Παραλαβή από την έδρα της εταιρείας, Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 114, 172 36 - Αγ.Δημήτριος (Στάση Μετρό Δάφνης).

  • Παραλαβή από το υποκατάστημα της εταιρείας, 21ο χλμ. Λεωφ.Λαυρίου 44, Θέση Καρελλά, Κορωπί, 19400.
  • Αποστολή πανελλαδικά μέσω πρακτορείου μεταφορών επιλογής πελάτη (το κόστος της φορτωτικής καλύπτεται από τον πελάτη, γι' αυτό καλό είναι να το έχετε προσυμφωνήσει με το πρακτορείο της επιλογής σας).
  • Αποστολή μέσω εταιρίας courier, η εταιρία συνεργάζεται με την ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ -ELTA COURIER (προτείνεται μόνο για προϊόντα μικρού όγκου και το κόστος της αποστολής καλύπτεται από τον πελάτη).
  • Παράδοση από την εταιρεία στον πελάτη – μόνο για παραγγελίες Αθήνας .Η χρέωση της αποστολής γίνεται κατόπιν συνεννόησης με την εταιρία και είναι ανάλογη της χιλιομετρικής απόστασης από της παραγγελίας.

 

Υπαναχώρηση/ Ακύρωση /Επιστροφή Παραγγελίας:

 

Ο αγοραστής σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4 παρ.10 του Ν.2251/1994, διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ανά πάσα στιγμή ολόκληρη ή και μέρος της παραγγελίας του χωρίς καμία χρέωση αν και εφόσον η παραγγελία του δεν έχει αποσταλεί. Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει αποσταλεί, μπορεί να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα από τη σύμβαση πώλησης του προϊόντος εντός αποκλειστικής προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή του προϊόντος, επιστρέφοντας με δικά του έξοδα το προϊόν, στην αρχική του κατάσταση (άθικτο, αμεταχείριστο και χωρίς να έχει αλλοιωθεί η αρχική του συσκευασία), συνοδευόμενο από το αντίστοιχο παραστατικό πώλησης.

 

Επιστροφές Προϊόντων είναι αποδεκτές εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την έκδοση παραστατικού, όταν ισχύουν οι παρακάτω προϋποθέσεις:

1. Έχει ενημερωθεί άμεσα, κατά την παραλαβή του προϊόντος, συνεργάτης μας τηλεφωνικά.

2. Η συσκευασία του προϊόντος είναι άθικτη και δεν έχει παραβιαστεί.

3. Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί.

Σε κάθε περίπτωση, η συνεννόηση με συνεργάτη μας είναι απαραίτητη ώστε να σας κατευθύνει για τη διαδικασία που ακολουθείται.

Δείτε πρώτοι τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας
ΕΓΓΡΑΦΗ
Created by Dual Logicom