/ Η Εταιρεία
ECOSHADOW (πρώην ΚΑΛΑΜΟΠΛΕΚΤΙΚΗ) ξεκίνησε πριν 40 χρόνια ως οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής καλαμωτών για σκιά και περίφραξη. Έχοντας αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία ως παραγωγός εταιρεία, διεύρυνε το πεδίο εργασιών της στις εισαγωγές προϊόντων για τον εξοπλισμό ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων, πάντα με κριτήρια την υψηλή ποιότητα και οικολογική συνείδηση.
 
Η ECOSHADOW συνεργαζόμενη με πιστοποιημένα εργοστάσια του εξωτερικού εισάγει καλαμωτές, έχοντας την μεγαλύτερη ποικιλία υλικών και διαστάσεων από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στην Ελλάδα, διαθέτει μια τεράστια γκάμα σε είδη κήπου και βεράντας, εξοπλισμού παραλίας και παιδικών χαρών, έπιπλα και ψάθινα είδη. Η ποικιλία στα είδη σε συνδυασμό με την αναζήτηση κορυφαίας ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές και η άρτια εξυπηρέτηση με ταχύτητα και υπευθυνότητα από το εξειδικευμένο τεχνικά προσωπικό της, την έχει καταδείξει ως κύριο προμηθευτή των μεγαλύτερων ξενοδοχειακών και τουριστικών μονάδων της χώρας μας καθώς και μιας πλειάδας διακεκριμένων συνεργασιών στην Κύπρο στις Βαλκανικές χώρες και επιλεγμένων καταστημάτων στην Ελλάδα.
 
Η ECOSHADOW με παρουσία στις μεγαλύτερες εμπορικές εκθέσεις της Ελλάδος και του εξωτερικού, είχε πάντα πλήρη και άμεση ενημέρωση για τις τάσεις, τα νέα υλικά, τους οικολογικούς τρόπους διαμόρφωσης και διακόσμησης υπαίθριων χώρων και παράλληλα με την εμπορική της δραστηριότητα δημιούργησε τμήμα Κατασκευών και Τοποθετήσεων, στελεχωμένο από έμπειρους και καταρτισμένους τεχνικούς, αναλαμβάνοντας την υλοποίηση των κατασκευών και παρέχοντας ιδέες και λύσεις για κάθε ανάγκη και προϋπολογισμό.

Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 114 (Στάση Μετρό Δάφνης), 172 36 - Άγιος Δημήτριος \ Τηλ: 2109730041 , 2109737268 \ Φαξ: 2109705268 \ Email: info@ecoshadow.gr
Δείτε πρώτοι τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας
ΕΓΓΡΑΦΗ
Created by Dual Logicom