/ ΚΗΠΟΣ ΒΕΡΑΝΤΑ / ΔΑΠΕΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ / ΔΑΠΕΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ | Εcoshadow.gr
ΔΑΠΕΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ
ΔΑΠΕΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ
Νέο Προϊόν
ΔΑΠΕΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣΔΑΠΕΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣΔΑΠΕΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

share us on:

Δάπεδα Ασφαλείας

Αντικραδασμικά δάπεδα με επίστρωση 1 εκατοστού από ανακυκλωμένους κόκκους SBR  που ικανοποιούν το κανονισμό REACH, ενώ το υπόλοιπο πάχος του πλακιδίου είναι από ανακυκλωμένους κόκκους ελαστικού. Η πάνω επιφάνεια των δαπέδων είναι λεία, πορώδης, και αντιολισθητική, ενώ η κάτω πλευρά τους είναι ειδικά διαμορφωμένη προκειμένου να επιτυγχάνεται η καλύτερη απορροή των υδάτων και να καλύπτουν μέγιστο ύψος ελεύθερης πτώσης ανάλογα με το πάχος τους.
Τα δάπεδα ασφαλείας τοποθετούνται με χρήση κόλλας σε επιφάνεια από σκυρόδεμα, φέρουν οπές και πλαστικούς πύρους σύνδεσης, στα πλαϊνά των πλακιδίων, για να συνδέονται στέρεα μεταξύ τους. Τα πλακίδια ασφαλείας πληρούν τις προδιαγραφές της σειράς προτύπων ΕΝ 1176-1 (2017), ΕΝ 1177 (2018) και ΕΝ 71-3 (2013) και φέρουν πιστοποιητικό συμμόρφωσης με τα αντίστοιχα πρότυπα από διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης για τον σκοπό αυτό. Διαθέτουν έκθεση δοκιμής για την αντίστασή τους στην απόξεση σύμφωνα με το Πρότυπο BS 7188-4 (“Δάπεδα παιχνιδοτόπων με απορροφητικότητα κρούσεων”), όπως ισχύει, από εργαστήριο ελέγχου διαπιστευμένου για το σκοπό αυτό.
Τα δάπεδα συμμορφώνονται με τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ 1907/2006 για την καταχώρηση, την αξιολόγηση, την αδειοδότηση και τους περιορισμούς των χημικών προϊόντων (REACH) και διαθέτει αντίγραφο Φύλλου Ελέγχου Χημικών Αναλύσεων για την περιεκτικότητα, που αφορά στους Πολυκυκλικούς Αρωματικούς Υδρογονάνθρακες και η οποία είναι εντός των ορίων που θέτει ο κανονισμός 1907/2006/ΕΚ (REACH).

 Πλεονεκτήματα:

·         Επίστρωση από ανακυκλωμένο SBR ενός εκατοστού που ικανοποιούν τον κανονισμό REACH

·         Προστασία από τραυματισμούς , άριστη αντοχή στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες

·         Εύκολη τοποθέτηση ακόμα και από μη-εξειδικευμένο προσωπικό

·         Ελάχιστη συντήρηση

·         Φιλικό προς το περιβάλλον, 100% ανακυκλώσιμο υλικό

·         Δυνατότητα τοποθέτησης σε οποιοδήποτε υπόστρωμα (χώμα, χαλίκι, σκυρόδεμα)

·         Γρήγορη και οικονομική επισκευή σε περίπτωση τοπικής φθοράς η καταστροφής με αντικατάσταση μεμονωμένων πλακιδίων

Ιδανικά για:

·         παιδικούς σταθμούς·  σχολεία · πάρκα· παιδότοπους·       αθλητικά κέντρα κ.α

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

·         Υλικό: Ανακυκλωμένο Ελαστικό SBR·  Διαστάσεις: 50x50x40cm -50x50x50cm

Μέγιστο ύψος πτώσης :

40mm : 1.30m

50mm : 1.50m

Δείτε πρώτοι τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας
ΕΓΓΡΑΦΗ
Created by Dual Logicom