/ Διαγωνισμοί

Κάνε like & share και κέρδισε δώρα καλοκαιριού 2017! 

 

Έπιπλα κήπου, Αιώρα για κήπο και βεράντα, καρεκλάκια παραλίας, κούνια για κήπο και βεράντα.

To Ecoshadow.gr σου κάνει δώρα για το καλοκαίρι 2017! Θέλεις να είσαι ένας από τους τυχερούς που θα τα κερδίσουν;

Ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας.

Οι τυχεροί θα κερδίσουν ένα από τα παρακάτω δώρα, τα οποία θα παραλάβουν από το κατάστημά μας Εθνικής Αντιστάσεως 114, 172 36 Άγιος Δημήτριος (Στάση Μετρό "Δάφνης") 

 

* Κούνια ξύλινη με τέντα και μαξιλάρια.
* Αιώρα σετ ξύλινη βάση + αιώρα από καραβόπανο. 

* Πολυθρόνα παραλίας αλουμινίου με ανάκλιση, αποθηκευτικούς χώρους και cooler bag.

 

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να συμμετέχεις στο διαγωνισμό είναι:

 

 Like στη σελίδα μας στο facebook

 

 Να αφήσετε σχόλιο κάτω από το post του διαγωνισμού

 

 Share το παρακάτω  post του διαγωνισμού

Σημείωση
* Η ανάρτησή σας θα πρέπει να φαίνεται δημόσια για να μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση.

Ο διαγωνισμός ισχύει από 01/06/2017 έως και 30/06/2017. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο ecoshadow.gr και στη Facebook Page του στις 01/07/2017.


Ευχαριστούμε όλους τους φίλους και τις φίλες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό μας "Like, Share & Win"!!!

 

Μετά από ηλεκτρονική κλήρωση, οι νικητές του διαγωνισμού είναι οι εξής:
1) Για την κούνια κήπου η κα. @Argyro Pananaki (https://www.facebook.com/pananaki)
2) Για το σετ αιώρας με βάση η κα. Manouela Stone(https://www.facebook.com/manouela.stone)
3) Για το lux καρεκλάκι παραλίας η κα. Polina Saranti(https://www.facebook.com/polina.saranti)

 

Σας περιμένουμε να κάνετε την αποδοχή των δώρων σας μέχρι τις 30/07/2017!!
Ευχόμαστε ολόψυχα να είναι καλορίζικα και να σας δώσουν άπειρες στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης!!

Καλό καλό καλοκαίρι σε όλους!!

 


Όροι συμμετοχής διαγωνισμού

 

Μπείτε στην σελίδα του Ecoshadow.gr στο facebook, κάντε like & share τον διαγωνισμό  και αυτόματα λαμβάνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει το Σάββατο 01 Ιουλίου. Τρεις τυχεροί θα κερδίσουν τα 3 δώρα του διαγωνισμού, 1ο Κούνια ξύλινη – 2ο Αιώρα set ξύλινη – 3ο Πολυθρόνα παραλίας αλουμινίου.

 

Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν το Σάββατο 01 Ιουλίου 2017 στο site www.ecoshadow.gr και στη σελίδα Ecoshadow.gr στο facebook. 

 

1.  Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι του ecoshadow.gr όπως και οι συγγενείς τους έως και τον 2ο βαθμό εξ αγχιστείας.

 

2.    Υποψήφιοι για το διαγωνισμό είναι όσοι λαμβάνουν μέρος σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες και προϋποθέσεις του διαγωνισμού:

 

α) Η συμμετοχή στο διαγωνισμό γίνεται αποκλειστικά μέσω της σελίδας Ecoshadow.gr στο FB και απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι συμμετέχοντες να αφήνουν σχόλιο κάτω από το post του διαγωνισμού.

 

β) Έγκυρη θεωρείται η συμμετοχή, η οποία πραγματοποιείται με τοποθέτηση ετικέτας “like” στή σελίδα Ecoshadow.gr (https://www.facebook.com/Ecoshadow.gr) και στο post του διαγωνισμού ΚΑΙ αναδημοσίευση (share) από τη σελίδα του διαγωνισμού. Ο κάθε χρήστης θα πρέπει να προβεί σε όλες τις ενέργειες, ώστε η συμμετοχή του να θεωρηθεί έγκυρη.

 

γ) Τα δώρα του διαγωνισμού είναι:  1ο Κούνια ξύλινη – 2ο Αιώρα set ξύλινη – 3ο Πολυθρόνα παραλίας αλουμινίου

 

δ) Ο διαγωνισμός διαρκεί από τις 01/06/17  μέχρι και τις 30/06/17. Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που έχουν υποβληθεί μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 01/07/2017 και μέσα στην ίδια ημέρα θα ανακοινωθεί το όνομα του νικητή στο www.ecoshadow.gr αλλά και στους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα.

 

3.    Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει μία και μοναδική φορά.

 

4.    Οι νικητές αναδεικνύονται με ηλεκτρονική κλήρωση που γίνεται υπό την επίβλεψη του ecoshadow.gr, και ειδοποιούνται μέσω προσωπικού μηνύματος στο Facebook για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους.

 

5.    Οι νικητές ανακοινώνονται σε σχετικό post στο ecoshadow.gr και μέσω όλων των λογαριασμών του ecoshadow.gr στα social networks.

 

6.    Αν για οποιονδήποτε λόγο που δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα του ecoshadow.gr δεν καταστεί εφικτή η επικοινωνία με το συμμετέχοντα έως και 3 ημέρες από την διεξαγωγή της κλήρωσης, το ecoshadow.gr διατηρεί ρητά και κατά την κρίση του το δικαίωμα να επαναλάβει την κλήρωση, για να ανακηρύξει άλλο συμμετέχοντα που έχει λάβει μέρος στο διαγωνισμό. Σημειώνεται ότι πέραν από τον νικητή, ταυτόχρονα θα αναδειχθεί και ένας αναπληρωματικός νικητής, σε περίπτωση που καταστεί αναγκαία η επανάληψη της διαδικασίας.

 

7.    Αν για οποιονδήποτε λόγο ο εκάστοτε νικητής αποποιηθεί το δώρο ή δεν το παραλάβει σε διάστημα μέχρι και 20η ημέρα από την κλήρωση, η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί απεριόριστα το δικαίωμα να διαθέσει ή να μην διαθέσει αυτό κατά την κρίση της.

 

8.    Τα δώρα των νικητών είναι προσωπικά, δε μεταβιβάζονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα. Η τελική παράδοση των δώρων στους νικητές γίνεται μετά από τηλεφωνική συνεννόηση με τους νικητές.

 

9.    Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει το διαγωνισμό, να τροποποιήσει τους όρους και να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά του. Κάθε μεταβολή που αφορά τους όρους της παρούσας θα γνωστοποιείται στο κοινό μέσω του ecoshadow.gr.

 

10. Το ecoshadow.gr δε φέρει ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση τεχνικών προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν κατά την διάρκεια υποβολής συμμετοχών στον εκάστοτε διαγωνισμό, όπως και κατά τη διάρκεια της αποστολής των ηλεκτρονικών ενημερώσεων για τα αποτελέσματα του εκάστοτε διαγωνισμού.

 

11. Το ecoshadow.gr επιπλέον δε φέρει ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση που ο χρήστης για οποιονδήποτε λόγο δεν συμπληρώσει σωστά τα στοιχεία επικοινωνίας του ή δεν κάνει σωστή χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

12. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν ότι τα στοιχεία τους θα παραμείνουν στο ecoshadow.gr και η διοργανώτρια εταιρεία ρητώς διαβεβαιώνει ότι δεν θα τα κοινοποιήσει σε τρίτους. Οι νικητές εξουσιοδοτούν το ecoshadow.gr να εντάξει τα ονόματά τους στην λίστα των νικητών που θα ανακοινωθεί και αναρτηθεί όπως ορίζει το άρθρο 5 των παρόντων όρων.

 

13. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν ότι η/οι ηλεκτρονική/ες διεύθυνση/εις με τις οποίες συμμετάσχουν στον εκάστοτε διαγωνισμό του ecoshadow.gr μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων αποκλειστικά από το ecoshadow.gr

 

14. Η συμμετοχή σε διαγωνισμό συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.

Δείτε πρώτοι τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας
ΕΓΓΡΑΦΗ
Created by Dual Logicom